Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
punoljetnost

Nemam 18 godina
Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Korlat Vina

Jako sunce te škrto, vjetrovima šibano tlo benkovačko-stankovačkog vinogorja daju osebujne karakteristike benkovačkim vinima.

Zemlja hrvatskih kneževa

Vinograd Korlat, okružen makijom i kamenom, licem okrenut moru, s jedne mu strane Ravni kotari, a s druge Bukovica. Lozi to očito godi, buja, razvija se i raste i…daje odlična vina.

Poseban dizajn

Uz naglašene elemente modernog i drugačijeg, posebnost ove etikete leži u činjenici da je specijalnim tiskarskim tehnikama otisnuta izravno na bocu.

Duga tradicija

Na toj vjetrometini civilizacija, gotovo na raskrižju epoha, nalazimo Benkovac, mjesto gdje se nalazi Vinarija Benkovac Badel-a 1862. A sve je počelo još za vrijeme Mlečana.

Samo za uživanje

Ovo je kraj gdje vino treba obavezno uliti u bukaru, lagano je prinijeti ustima, zagristi u benkovački prsnac i otvaraju vam se sve tajne ovog kraja, sunce, bura, kamen.

Dostupna pakiranja

Korlat 19 Cabarnet boca 0,75l

Korlat 19 Merlot boca 0,75l

Korlat 19 Syrah boca 0,75l

Korlat 19 Boutique

Preporuka konzumacije

Merlot
Poslužuje se uz profinjeni zreli sir, tjesteninu ala pesto genovese, plemenitu ribu s gradela, pečena pačja prsa, svinjske kotlete, steakove, tuna steakove, janjeće kotlete, divljač, ali i deserte od tamne čokolade.

Cabernet Sauvignon
Idealno se sljubljuje uz zreli, snažni sir, tjesteninu sa četiri vrste sira, pečenu govedinu, pečenu janjetinu, teletinu ispod peke, divljač, tartar beefsteak, štrudlu od šljiva ili višanja.

Syrah
Syrah najbolje odgovara uz mekane sireve, jela s roštilja, posebno svinjske kotlete ili plavu ribu, gulaš od divljači, pečenu govedinu, suhomesnate proizvode (npr. kobasice od divljači), deserte od šumskog voća.

Boutique
Ovako kompleksno, raskošno slatko vino idealno je sljubljivati s jednako raskošnim slasticama poput čokoladnih torti, karameliziranim bademima, tamnim čokolada, ali i tradicionalnim jelima poput pašticade.

  • Idealna temperatura

    -° C
  • Udio alkohola

    -
  • Dostupna pakiranja

    0,75l

Jednostavno najbolji

U prvoj godini desetak odličja na međunarodnim ocjenjivanjima! I to ne bilo kojim već na Decanteru, Vinitaly, Parizu, Bruxsellesu.

Užitak življenja

Život je igra koju moramo naučiti kako bi u njemu znali istinski uživati. Korlat vina su tu da nam tu igru olakšaju i ispune ju eliksirom zadovoljstva.

Brend panorama

Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.