Korlat Vina
Jako sunce te škrto, vjetrovima šibano tlo benkovačko-stankovačkog vinogorja daju osebujne karakteristike benkovačkim vinima.
Zemlja hrvatskih kneževa
Vinograd Korlat, okružen makijom i kamenom, licem okrenut moru, s jedne mu strane Ravni kotari, a s druge Bukovica. Lozi to očito godi, buja, razvija se i raste i…daje odlična vina.
Poseban dizajn
Duga tradicija
Samo za uživanje
Dostupna pakiranja
Preporuka konzumacije
Merlot
Poslužuje se uz profinjeni zreli sir, tjesteninu ala pesto genovese, plemenitu ribu s gradela, pečena pačja prsa, svinjske kotlete, steakove, tuna steakove, janjeće kotlete, divljač, ali i deserte od tamne čokolade.
Cabernet Sauvignon
Idealno se sljubljuje uz zreli, snažni sir, tjesteninu sa četiri vrste sira, pečenu govedinu, pečenu janjetinu, teletinu ispod peke, divljač, tartar beefsteak, štrudlu od šljiva ili višanja.
Syrah
Syrah najbolje odgovara uz mekane sireve, jela s roštilja, posebno svinjske kotlete ili plavu ribu, gulaš od divljači, pečenu govedinu, suhomesnate proizvode (npr. kobasice od divljači), deserte od šumskog voća.
Boutique
Ovako kompleksno, raskošno slatko vino idealno je sljubljivati s jednako raskošnim slasticama poput čokoladnih torti, karameliziranim bademima, tamnim čokolada, ali i tradicionalnim jelima poput pašticade.
-
Idealna temperatura
-° C
-
Udio alkohola
-
-
Dostupna pakiranja
0,75l
Jednostavno najbolji
U prvoj godini desetak odličja na međunarodnim ocjenjivanjima! I to ne bilo kojim već na Decanteru, Vinitaly, Parizu, Bruxsellesu.
Brend panorama
Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.