Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
punoljetnost

Nemam 18 godina
Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Od 1862. uvijek zajedno u slavlju i veselju!

Od 1862. godine, naša je misija uvijek bila slaviti život. I dalje smo posvećeni tome da vaše najljepše trenutke učinimo sjajnima. Svaki dan. Gdje god bili.

Badel grupa i distributeri

Bosna i Hercegovina

Osnovan 2001. godine, Badel 1862 Sarajevo je tržišni lider u prodaji jakih alkoholnih pića na tržištu Bosne i Hercegovine, a različitim promotivnim i edukativnim aktivnostima značajno se uključuje i u nove trendove konzumiranja vina zauzimajući sve važniju ulogu i u ovom segmentu, a ekskluzivni je distributer marki Bacardi i Martini.

BADEL 1862, vina i alkoholna pića, d.d. SARAJEVO

Dr. Fetaha Bećirbegovića 45, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 033 726 350
badel1862@badel1862.ba
Treću godinu za redom, Badel1862 je ponosno predstavio Antique na prestižnom sajmu Bar Convent Brooklyn!

Ovaj sajam je jedan od ključnih događaja u našem kalendaru. To je mjesto gdje se susreću svjetski stručnjaci iz industrije, gdje se događa razmjena znanja, i gdje se oblikuje budućnost svjetske kulture pića.

Badel 1862 na HGK (Hrvatska gospodarska komora) konferenciji: Novo gospodarsko okruženje – nove prilike.

Naša direktorica izvoza, Ivana Barišić, sudjelovala je na konferenciji HGK istaknuvši značaj internacionalizacije i prilagodbe tržištu. "Izvoz je za nas maraton, ne sprint.

VELIKO FINALE – Spektakularan završetak Badel Masterclass Cupa!

Nakon mjeseci intenzivne konkurencije i regionalnih natjecanja, dočekali smo spektakularni završetak Badel Masterclass Cupa!

Badel 1862 predstavlja novu kolekciju vrhunskih Korlat rakija i likera

Badel 1862, najpoznatija hrvatska tvrtka za proizvodnju alkoholnih pića, s ponosom predstavlja svoju najnoviju kolekciju Korlat rakija i likera.

Radnik u proizvodnji (m/ž)

Rad na automatskim i poluautomatskim strojevima (nadziranje rada stroja i opsluživanje istih s ambalažom i repromaterijalom)

  • Vrsta zaposlenja: Na određeno vrijeme. Stalni radni odnos.
  • Mjesto zaposlenja: Zagreb
Mehatroničar (m/ž)

Praćenje, ispitivanje i podešavanje opreme i sustava (proizvodne linije i postrojenja u proizvodnji vina i jakih alkoholnih pića.

  • Vrsta zaposlenja: Na određeno vrijeme. Stalni radni odnos.
  • Mjesto zaposlenja: Zagreb
Mehaničar (m/ž)

Strojarsko održavanje proizvodnih linija i ostalih proizvodnih postrojenja.

  • Vrsta zaposlenja: Na određeno vrijeme. Stalni radni odnos.
  • Mjesto zaposlenja: Zagreb

Badel ESG

Badel 1862, priznat proizvođač alkoholnih pića s više od stoljeća i pol iskustva, snažno je predan održivom razvoju i društvenoj odgovornosti, što se odražava u njegovim sveobuhvatnim ESG (ekološkim, društevnim, upravljačkim) inicijativama.

Upravljanje okolišem

Implementirane rigorozne mjere upravljanja otpadom i smanjenja emisije stakleničkih plinova potvrda su naše predanosti očuvanju planeta za buduće generacije.

Društvene inicijative

Kroz različite društveno korisne projekte, tvrtka aktivno doprinosi razvoju lokalne zajednice, pružajući podršku gdje je to najpotrebnije.

Odgovorno upravljanje

Upravljački tim stalno se trudi održavati visoke standarde korporativne etike, s posebnim naglaskom na poštivanje ljudskih prava i suzbijanje korupcije.