Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
punoljetnost

Nemam 18 godina
Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Badel Stara Šljivovica

Hrvatska Stara Šljivovica naše je piće s potpisom – kultna i najprodavanija tradicionalna rakija od autohtone sorte šljive.

Jedinstvena među rakijama

Nakon tjedana dozrijevanja na mediteranskom suncu, šljiva Bristrica postaje tamnoljubičasta, sočna i slatka. Plodovi dozrijevaju na drveću kako bi se postigla najbolja aroma i okus. Već pred kraj ljetnog razdoblja, kada dođe vrijeme berbe, biraju se i beru najfiniji plodovi.

Tako posebna

Bistrica je autohtona sorta šljive koja se uzgaja u starim tradicionalnim voćnjacima na području Mediterana već više od 300 godina.

Tajna je u bačvi

Velike bačve od slavnoskog hrasta pružaju suptilne note vanilije i pomalo gorkast bouquet uparen s jantarskom bojom konačnog proizvoda.

Remek djelo u nastajanju

Tijekom najmanje 12 mjeseci odležavanja Šljivovica razvija svoj jedinstveni aromatski profil zajedno s izvornim podatnim i voćnim okusom.

Dostupna pakiranja

Boca 1 l

Poklon pakiranje sa čašama 0,7 l

Poklon pakiranje 0,7 l

Boca 0,5 l

Preporuka kozumacije

Servirati u dobro rashlađenim „long shot“ čašicama. Savršeno za svaku prigodu – kao aperitiv i digestiv, za obiteljska druženja i najbitnije trenutke u životu te početak i kraj svake zabave.

 • Idealna temperatura

  2° C
 • Udio alkohola

  35%
 • Dostupna pakiranja

  1 l / 0,7l / 0,2 l /
  0,1 l / 0,05 l

Originalna na prvi pogled

Badel Hrvatska Stara Šljivovica osvojila je brojne nagrade uključujući SIP Awards i Spirits Challenge. Također je ponosni nositelj Hrvatske kvalitete i Kosher certifikata.

Užitak življenja

Život je igra koju moramo naučiti kako bi u njemu znali istinski uživati. Badel Šljivovica je tu da nam igru olakša i ispuni ju eliksirom zadovoljstva.

Brend panorama

Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.