Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
punoljetnost

Nemam 18 godina
Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj
Novi proizvodi

Badel 1862 predstavlja novu kolekciju vrhunskih Korlat rakija i likera

Badel 1862, najpoznatija hrvatska tvrtka za proizvodnju alkoholnih pića, s ponosom predstavlja svoju najnoviju kolekciju Korlat rakija i likera.

Badel 1862, najpoznatija hrvatska tvrtka za proizvodnju alkoholnih pića, s ponosom predstavlja svoju najnoviju kolekciju Korlat rakija i likera. Ova impresivna kolekcija, koja obuhvaća 14 pažljivo osmišljenih proizvoda, rezultat je višegodišnjeg rada i stručnosti našeg tima.

Korlat rakije i likeri rađeni su od najboljih prirodnih sastojaka, u malim serijama, s posebnom pažnjom i strpljenjem kako bi se dobili vrhunski proizvodi. Naš cilj bio je interpretirati tradicionalna pića na moderan način, stvarajući tako jedinstvene i inovativne okuse.

U razvoju ovih novih proizvoda, prvi put smo surađivali s vanjskim stručnjacima i suradnicima, koji su se pridružili našim Badel stručnjacima. Proveli smo tri kruga blind testiranja s renomiranim barmenima, chef-ovima, profesorima Agronomskog i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, te ugostiteljskim i turističkim djelatnicima, čije su povratne informacije bile ključne u finalizaciji receptura.

Vesna Jurak, master destilerica u Badelu i glavna autorica ove kolekcije, izjavila je: “Naša Korlat kolekcija rakija i likera temelji se na craft proizvodnji, a naše recepture usavršavali smo tijekom godina. Naša interpretacija tradicije na moderan način jedinstvena je, kao što je naš višnjevac, izrađen od benkovačke maraske, obogaćen hvarskom lavandom.”

Kolekcija obuhvaća Aroniju s cvjetnim medom, Bisku, Dunju barrique, Lozu barrique, Marelicu, Medicu s propolisom, Orahovac, Smokvu s rogačem, Šipak i divlju ružu, Šljivovicu barrique, Travaricu barrique, Teranino, Viljamovku i Višnju s lavandom.

Naša nova linija Korlat rakija i likera ne samo da se ističe svojim jedinstvenim okusima, već i atraktivnim dizajnom ambalaže i etiketa koje je osmislio dizajner Predrag Zagorac.