Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
punoljetnost

Nemam 18 godina
Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Vinarija Benkovac

Najpoznatija vinarija u unutrašnjosti Dalmacije.

Sunce i suho, vjetrovito tlo benkovačkih brda su zaslužni za osebujan i distinktivan karakter benkovačkih vina.

Vinarija, inače inspirirana vinarijama s juga Francuske, okružena je mediteranskim biljem i okrenuta prema Jadranskom moru.

Njen pitoreskni izgled oduševljava svakog posjetitelja.

Cuvee Benkovac
Vino kojim dominira elegancija. Struktura i snaga vina je naglašena aromama borovnice te začinskih nota, a koje ga čine toplim i dobro uravnoteženim. Snažni tanini i blago izražena svježina osiguravaju kvalitetni daljnji razvoj u samoj boci.

Vinarija Daruvar

Najpoznatija vinarija u unutrašnjosti Dalmacije. Sunce i suho, vjetrovito tlo benkovačkih brda su zaslužni za osebujan i distinktivan karakter benkovačkih vina.

Vinarija, inače inspirirana vinarijama s juga Francuske, okružena je mediteranskim biljem i okrenuta prema Jadranskom moru. Njen pitoreskni izgled oduševljava svakog posjetitelja.

Rose Benkovac
Vino proizvedeno od crnog grožđa koristeći tehnologiju proizvodnje specifičnu za bijela vina (brza vinifikacija), a čime se postiže jedinstvena svijetlocrvena do bakreno crvena boja. Zahvaljujući tim zavodljivim nijansama i diskretnim voćnim aromama jagode i maline, vino je svježe, elegantno i uravnoteženo.

Dostupna pakiranja

Cuvee Benkovac 0,75l

Rose Benkovac 0,75l

Brend panorama

Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.