Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
punoljetnost

Nemam 18 godina
Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Nikka whisky

Osnovan 1934. godine od strane Masataka Taketsurua, koji je proučavao izradu viskija u Škotskoj, Nikka spaja škotske tehnike s japanskom preciznošću.

Dvije glavne destilerije pod krilom brenda, Yoichi i Miyagikyo, doprinose jedinstvenim karakteristikama svojih viskija—Yoichi nudi robusne, dimljene okuse, dok Miyagikyo pruža mekši, voćniji profil.

Preporuka konzumacije

Čisti viski (neat): Japanski viskiji često imaju nježne i profinjene okuse, stoga mnogi ljubitelji preporučuju posluživanje čistog viskija (bez leda ili vode). Na ovaj način možete najbolje istaknuti suptilne note i raznolikost okusa japanskog viskija.
S malo vode: Dodavanje male količine čiste vode japanskom viskiju može otvoriti njegove arome i omekšati njegovu alkoholnu oštrinu. Samo nekoliko kapi vode može biti dovoljno da istaknete skrivene note i učinite ga još ugodnijim za ispijanje.
Sobna temperatura: Japanski viskiji često se poslužuju na sobnoj temperaturi kako bi se maksimizirale njihove arome i okusi.

  • Idealna temperatura

    4° C
  • Udio alkohola

    40% - 51,4%
  • Dostupna pakiranja

    0,5L/ 0,7L

Dostupna pakiranja

Boca 0,7 l

Boca 0,5 l

Boca 0,7 l

Boca 0,7 l

Boca 0,7 l

Boca 0,7 l

Brend panorama

Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.