Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
godinu rođenja

Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Nemiroff

Dobrodošli u svijet Nemiroff votke – globalno priznatog brenda s 150-godišnjom tradicijom, prisutnog na pet kontinenata. Nemiroff proizvodi votku od 1872. godine u gradu Nemyriv, poznatom po najvećoj destileriji Podillia otvorenoj nakon obnove.

Vodka Brand Champion 2021.

Principi koje Nemiroff i danas slijedi oblikovani su prije 150 godina: visoki standardi kvalitete, očuvanje drevnih recepata, stalno poboljšanje proizvodnje i potraga za novim okusima.

Prirodna čistoća vode iz Podillie, zemlje tisuća jezera i arteških izvora, osnovna je za savršen okus proizvoda Nemiroff. Voda korištena za Nemiroff votku prolazi kroz prirodnu mineralnu filtraciju i ostaje prirodna i čista tijekom cijelog proizvodnog procesa.

Nemiroff je uvijek u potrazi za inovacijama, eksperimentirajući s tehnologijama i okusima, obnavljajući stare i stvarajući nove recepte na temelju kvalitetnih prirodnih sastojaka. S godinama, sve više ljudi diljem svijeta može uživati u savršenom okusu proizvoda Nemiroff.

Preporuka konzumacije

Najpoznatiji koktel s cachaçom je Caipirinha, koji se sastoji od cachaçe, smeđeg šećera, limete i leda. Osim toga, cachaça se često konzumira čista ili uz dodatak različitih sokova i voća.

  • Idealna temperatura

    4° C
  • Udio alkohola

    40%
  • Dostupna pakiranja

    0,7L

Dostupno pakiranje

Boca 1 l

Boca 1 l

Brend panorama

Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.