Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
godinu rođenja

Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Marie Brizard

Marie Brizard je brend s dugom i bogatom poviješću, osnovan 1755. godine u Bordeauxu, Francuska, što ga čini jednim od najstarijih brendova likera na svijetu.

Brend se ponosi očuvanjem tradicionalnih recepata i zanatskog umijeća pri izradi svojih likera. Njihovi proizvodi imaju prepoznatljivu kvalitetu koja je rezultat stručnosti i predanosti proizvodnji.

Sofisticiranost u svakom napitku

Marie Brizard ima globalnu prisutnost i njihovi proizvodi se prodaju u mnogim zemljama diljem svijeta. Svojom izvrsnošću i raznolikošću okusa, privlače široki krug ljubitelja likera, barmena i kućnih barista.

Marie Brizard likeri često se koriste u raznim koktelima, desertima i pićima, dodajući sofisticiranost i aromu svakom napitku.

Preporuka konzumacije

Neat: Ako želite istaknuti bogate okuse i arome Marie Brizard likera, poslužite ih čiste, bez dodavanja leda ili drugih sastojaka. Na ovaj način možete uživati u autentičnoj i profinjenoj paleti okusa.
Kao dodatak koktelima: Marie Brizard likeri su odličan izbor za nadopunu raznih koktela. Dodajte ih u svoje omiljene mješavine kako biste im dali jedinstvenu aromu i složenost okusa.
Marie Brizard u desertima: Isprobajte dodavanje Marie Brizard likera u različite slastice i desertne recepte. Njihove raznovrsne arome mogu unijeti novu dimenziju u kolače, torte, sladoled i druge poslastice.

  • Idealna temperatura

    4° C
  • Udio alkohola

    15% - 40%
  • Dostupna pakiranja

    0,5L/ 0,7L

Dostupno pakiranje

Boca 1 l

Boca 1 l

Boca 1 l

Brend panorama

Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.