Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
punoljetnost

Nemam 18 godina
Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Korlat rakije i likeri

Korlat rakije i likeri predstavljaju umjetnički spoj prirode, strasti i umijeća naše master distillerice. U galeriji od 14 pravih malih umjetničkih dijela uvijek ćete uspjeti pronaći nešto novo.

Korlat kolekcija uključuje raznolike i jedinstvene proizvode poput Aronije s cvjetnim medom, Biske, Dunje barrique, Loze barrique, Marelice, Medice s propolisom, Orahovca, Smokve s rogačem, Šipka i divlje ruže, Šljivovice barrique, Travarice barrique, Teranina, Viljamovke i Višnje s lavandom.

Plod višegodišnjeg rada i posvećenosti kvaliteti

Korlat rakije i likeri proizvode se prema principima craft proizvodnje, s posebnim fokusom na odabir najkvalitetnijih prirodnih sastojaka. Proizvodnja u malim serijama omogućuje pažljivo i strpljivo postupanje kako bi se postigla izvrsnost u svakom proizvodu.

Atraktivni dizajn

Svaka od 14 etiketa pomno je osmišljena kako bi naglasila craft proizvodnju, prirodne sastojke i jedinstvene arome koje karakteriziraju proizvode.

Umjetnički pristup

Linija proizvoda predstavlja ne samo vrhunsku kvalitetu i okus, već i duboko poštovanje prema hrvatskoj tradiciji i kulturnoj baštini.

Najbolje recepture

Kroz tri visokostručna kruga blind testiranja okusi su prilagođeni i dorađeni kako bi se postigle najbolje recepture.

Dostupna pakiranja

Aronija

Biska

Dunja

Loza

Marelica

Medica

Orahovac

Šipak

Šljivovica

Smokva

Teranino

Travarica

Viljamovka

Višnja

Preporuka konzumacije

Pije se samostalno ili kao simple mix s colom. Odlično se slaže i sa tonikom, ginger aleom, sokom borovnice i aromatiziranom mineralnom vodom.

Poslužite 3cl uz 3 kockice leda.

  • Idealna temperatura

    2° C
  • Udio alkohola

    35%
  • Dostupna pakiranja

    1 l / 0,7l / 0,2 l / 0,1 l / 0,05 l

Tradicija se prepoznaje

„World Spirits Award“ (WSA) jedno je najvećih priznanja u sektoru alkoholnih pića i veliko nam je zadovoljstvo što se možemo pohvaliti sa zlatnom medaljom koju je osvojio Prima Brand Black!

Užitak življenja

Život je igra koju moramo naučiti kako bi u njemu znali istinski uživati. Prima brand je tu da nam igru olakša i ispuni ju eliksirom zadovoljstva.

Brend panorama

Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.