Epoha pjenušac
Epoha je vrhunski pjenušac pripremljen tradicionalnom metodom vrenja u boci, njegovan 730 dana kako bi razvio pun karakter, svjež s izraženim citrusnim i voćnim notama. Epoha je razdoblje, vrijeme, put – sve što je potrebno za vrhunsko djelo. Stvorena iz dviju izvrsnih sorti: chardonnaya i naše najpoznatije slavonske sorte – graševine. Blend – 60:40 u korist chardonnaya.
Grožđe za proizvodnju ovog pjenušca potječe iz vinogradarski bogate podregije Slavonija, vinogorja Daruvar, čime je ovaj pjenušac dobio svojevrsni slavonski touch.


Elegantn okus i ugodne svježine i kiselosti

Metoda proizvodnje:

Porijeklo:

Stil i alkoholi:

Okus:

Miris:

Perlanje i boje:

Preporuka konzumacije
Pjenušac poslužiti rashlađen na 6 do 8 °C.
Poslužiti uz hladna predjela, sushi, sireve, jela od školjki, riblja carpaccia, riblja jela ili jednostavno kao aperitiv za sve prigode.
-
Idealna temperatura
6-8° C
-
Udio alkohola
12,5%
-
Dostupna pakiranja
0,75l
Dostupna pakiranja

Brend panorama
Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.