Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
punoljetnost

Nemam 18 godina
Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Badel Pelinkovac Orange

Savršen spoj “starog” i “novog” – za sve iskusne znalce!

Nova etiketa, tradicionalna receptura i idealna temperatura od -18°C garantiraju vaše novo omiljeno osvježenje spremno za sve prilike!

Dobro poznata mirisna mješavina mediteranskog bilja i slatkog, finog okusa domaće naranče namijenjena je prije svega svima koji znaju cijeniti tradiciju, a ne boje se koketirati s novim izazovima koje život svakodnevno stavlja pred njih. Kada tradicija susretne modernizam, nastaje Badel Pelinkovac Orange za sve one koji su spremni isprobati nešto novo, prepustiti se trenutku i uživati u životu punim plućima.

Zamislite samo savršenu, vatrenu kombinaciju već dobro poznatog mirisnog mediteranskog bilja i slatkog, finog okusa gorke naranče. Zvuči kao nezaboravan spoj zbog kojeg ćete se čim prije poželjeti rashladiti neovisno o vanjskim temperaturama!

Badel Pelinkovac Orange je na testiranju ITQI SUPERIOR TASTE AWARD 2014 osvojio je 2 zlatne zvjezdice za vrhunsku kvalitetu i okus.

Preporuka konzumacije

Dobro rashlađen s ledom i kriškom naranče ili kao dio Simple mixa sa sokom cijeđene naranče i par kapi esencije naranče iz njene kore, ledenim čajem od breskve ili tangerinom.

  • Idealna temperatura

    -° C
  • Postotak alkohola

    25%
  • Dostupna pakiranja

    0,2 | 1,0 L

Brend panorama

Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.