Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
punoljetnost

Nemam 18 godina
Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Badel Pelinkovac Gorki

Još od vremena Napoleona III, njegov bogat i prirodan okus ruši granice užitka ne ostavljajući nikog ravnodušnim. Ovaj bezvremenski klasik najstariji je i najprodavaniji biljni liker u Hrvatskoj gdje i dalje, svojom autentičnošću i dosljednošću, pobuđuje maštu i raspiruje strast.

Pogledaj avanturi u oči

Prepusti se njegovoj sugestivnoj, zavodljivoj aromatičnosti i dozvoli da te njegova mistična tamna boja i snažan, okrepljujući miris ohrabre na tvom putu do cilja!

Originalni proces proizvodnje

Tradicionalnim postupkom maceracije odabranog bilja, među kojima dominira pelin, od antičkih vremena poznat po svojim ljekovitim svojstvima, kreiramo jedinstven i neponovljiv biljni okus i miris.

Užitak je u detalju

Kap jedinstvene, slatke gorčine pomiješane s istinskom prirodnom blagodati uzvisit će vaš životni doživljaj do novih, zabavnih razina.

Vjeran sebi

Bez dodataka umjetnih aroma, on ostaje uvijek odan, tajnoj recepturi i pomno odabranoj mješavini bilja, okrunjenoj pelinom.

Dostupna pakiranja

Boca 1,0 l

Boca 0,7 l

Boca 0,7 l LUX

Boca 0,7 l VAP

Boca 0,1 l

Boca 0,1*4 l

Boca 0,05 l

Preporuka konzumacije

Dobro rashlađen s kockicom leda i kriškom limuna ili kao dio Simple mixa sa colom (Gorki cola), tonicom (Gorki tonic) ili sokom od brusnice sa dodirom soka limete (Gorki brusnica).

  • Idealna temperatura

    2° C
  • Udio alkohola

    31%
  • Dostupna pakiranja

    1 l / 0,7l / 0,2 l / 0,1 l

Uvijek među najboljima

Iskonska kvaliteta prepoznaje se bilo gdje u svijetu. Od niza svjetskih priznanja i nagrada istaknuli bi zlatnu medalju na Warsaw Spirits Competition, brončanu medalju na New York International Spirits Competition i zlatnu medalju na World Spirits Award.

Užitak darivanja

Biti nesebičan znak je zrelosti i snage. Darivanje je dar sam po sebi, a svaki Pelinkovac Gorki je iskrena želja za vašu sreću.

Brend panorama

Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.