Badel Lavov
Lavov je poznati bitter specifičnog mirisa i gorkastog okusa.
Lavov je tradicionalni liker kojeg karakterizira harmonična kombinacija ljekovitog bilja među kojima se izdvajaju srčanik (lat. Gentiane radix), kadulja (lat. Salvia herba) i kičica (lat. Centauri herba) koja daje nježnu aromatsku komponentu ovom biljnom likeru.
Postupak proizvodnje Lavova započinje maceracijom, koja traje 30 dana koliko je potrebno da bi se dobio gorak, ali zaokružen okus i osebujan miris. Lavov savršeno prija kao digestiv obavezno dobro rashlađen. Očuvana prirodnost ogleda se u okusu i boji.
O kvaliteti Lavova najbolje govori prestižna zlatna medalja osvojena na jednom od svjetski najpoznatijih natjecanja Monde Selection, 1985. godine u Lisabonu.

Preporuka konzumacije
Konzumira se rashlađen.
-
Idealna temperatura
-° C
-
Postotak alkohola
32%
-
Dostupna pakiranja
0,1 | 0,7 | 1,0 L

Brend panorama
Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.