Badel Komovica
Badel Komovica je rakija dobivena od biranog grožđanog koma benkovačkog podneblja, destilirana i odnjegovana na tradicionalan način. Kom je sirovina koja ostane nakon prerade vina. Tako dobivamo vrhunski okus i opojnu vinsku aromu. Iznimno pitak okus zajamčen je tradicionalnim procesom fermentacije i destilacije.
Komovica nastaje na jednaki način kao i Grappa, a razliku među njima treba tražiti samo u podneblju dozrijevanja i naravno, imenu.
Preporuka konzumacije
Konzumira se rashlađena.
-
Idealna temperatura
-° C
-
Postotak alkohola
37,5%
-
Dostupna pakiranja
0,1 | 1,0 L
Brend panorama
Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.