Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
punoljetnost

Nemam 18 godina
Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Antique Pelinkovac

Bez umjetnih aroma, bez konzervansa, bez pojačivača okusa, bez kompromisa. U okusu ovog vrhunskog biljnog likera dominira pelin, aromatična biljka karakteristična po mirisu i gorkoj noti te poznata po blagotvornom djelovanju na ljudski organizam.

Dva jedinstvena sastojka: strast i vrijeme

Od 1921. nadalje, jedinstveni i bezvremenski okus Antique dodatno je obogaćen autentičnom bakrenom destilatorom A. Ziemann.
Trenutno sadrži kristalizirani biljni ostatak iz više od 100 godina proizvodnje i možete ga kušati u svakoj Antique boci.

Jedinstvenost je u njegovoj prirodi

Svaka serija raskošnog Antique macerata pažljivo odležava u hrastovim bačvama. Nakon što savršeno odleži i dobije svoju prepoznatljivu nijansu, pažljivo se puni u boce.

Posvećenost svakom detalju

Kako bi se osigurala vrhunska kontrola kvalitete i vrhunsko zadovoljstvo, svaka je boca označena jedinstvenim serijskim brojem otisnutim na naljepnici na stražnjoj strani boce.

Proizvod čiste prirode

Originalna receptura za Antikni Pelinkovac uključuje 40+ aromatičnih autohtonih mediteranskih biljaka i 100% prirodnih sastojaka.

Dostupna pakiranja

Boca 0,7 l

Poklon pakiranje 0,7 l LUX

Poklon pakiranje 0,7 l VAP

Mini boca 0,1 l

Mini boca 0,05 l

Preporuka konzumacije

Za savršeni užitak preporuča se poslužiti Antique Pelinkovac dobro ohlađen, a savršeno ga nadopunjuju jedna ili dvije kockice leda te kriška naranče. Zbog svog raskošnog okusa, Antique je postao omiljeno piće pravih znalaca i ljubitelja finih likera te neizostavan dio ponude vrhunskih restorana i barova, a konzumira se čist ili kao omiljeni sastojak ukusnih koktela ili uz kavu.

  • Idealna temperatura

    2° C
  • Postotak alkohola

    35%
  • Dostupna pakiranja

    0,7 l / 0,7 l LUX / 0,7 l VAP / 0,1 l / 0,05 l

Slava ostaje zauvijek

Od 1862. do 1908. Pokornyjevi proizvodi osvojili su ukupno preko 60 zlatnih, srebrnih i počasnih medalja na izložbama diljem svijeta. Povrh svega, 1867. godine car Franjo Josip I. odlikovao ga je Zlatnim križem za zasluge. Danas Antique s ponosom nastavlja ta načela i tradiciju izvrsnosti, što najbolje ilustriraju nagrada za vrhunski okus Međunarodnog instituta za okus, zlatna medalja na Svjetskoj nagradi za alkoholna pića 2021. i srebrna medalja na dodjeli nagrada za vina i alkoholna pića u Kini 2021.

Zanimljivi počeci

Kako je Franjo Pokorny uspio stvoriti zdravi, prirodni napitak i gdje se originalni recept misteriozno skrivao pronađite u bogato ilustriranoj digitalnoj priči.

Brend panorama

Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.