Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
godinu rođenja

Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Patrón Tequila

Patrón Tequila je prestižan brend tequile koji se ističe kvalitetom i autentičnim meksičkim karakterom. Patrón nudi različite vrste tequile s različitim nijansama okusa.

Svaka od tih tequila ima svoj karakterističan okus i bogatstvo aroma, što zadovoljava različite ukuse i prilike za konzumaciju.

Kvaliteta i autentični karakter

Za proizvodnju tekile Patrón koriste se plave agave koje su sazrele 7 do 9 godina prije nego što se beru. Ovo je znatno duži period sazrijevanja agave u usporedbi s drugim vrstama tekile, što daje agavi dovoljno vremena da razvije složenije arome i šećere.

Ova pažljivo odabrana agava zajedno s tradicionalnom metodom destilacije daje Patrón tekili njezin karakterističan i cijenjen okus.

Preporuka konzumacije

Tekila Patrón s ledom: Ovo je jednostavan i klasičan način uživanja u tekili. Poslužite tekilu Patrón u čaši za tekilu, dodajte nekoliko kockica leda i uživajte u njenim složenim aromama i okusima.

Tekila Patrón u koktelima: Patrón tequila se također izvrsno slaže u raznim koktelima. Možete je kombinirati s limetom i triple sec likerom kako biste napravili klasični Margarita koktel, ili pak sa sokom od naranče i grenadinom za ukusan Tequila Sunrise koktel. Mogućnosti su bezbrojne!

  • Idealna temperatura

    4° C
  • Udio alkohola

    40%
  • Dostupna pakiranja

    0,7L

Dostupno pakiranje

Boca 1 l

Boca 1 l

Brend panorama

Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.