Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
punoljetnost

Nemam 18 godina
Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Grey Goose

Grey Goose votka proizvedena je u regiji Cognac u Francuskoj. Proizvodi se od pažljivo odabranih sastojaka, pšenice iz regije Picardie i izvorske vode iz podnožja planine Charentes.

Svaki detalj proizvodnog procesa posebno je kontroliran kako bi vam se na kraju pružilo zadovoljstvo uživanja u najboljoj votki na svijetu!

Znate li zašto je Grey Goose votka vrhunska?

Grey Goose votka je jedna od rijetkih votki koje se proizvode u malim serijama (batchima). Svaki batch proizveden je u ograničenoj količini kako bi se očuvala vrhunska kvaliteta i dosljednost okusa. Ova praksa omogućuje proizvođačima da pažljivo nadziru svaki korak u proizvodnji i osiguraju da svaki gutljaj Grey Goose votke bude iznimno visokokvalitetan.

Osim toga, Grey Goose votka također koristi posebnu tehniku miješanja, poznatu kao “marriage,” kako bi se postigla savršena ravnoteža i harmonija okusa. Umjesto jednostavnog miješanja različitih destilata, ova metoda uključuje pažljivo stvaranje skladne kombinacije destilata kako bi se postigla jedinstvena i kompleksna paleta okusa.

Preporuka konzumacije

Grey Goose se može piti čista, sa ledom ili u koktelima. Idealna je za sve prilike, od koktel partija do elegantnih večera.

  • Idealna temperatura

    2° C
  • Udio alkohola

    40%
  • Dostupna pakiranja

    0,05L/ 0,7L/ 1,5L/ 1,75l / 3,0L/ 4,5L

Dostupno pakiranje

Boca 1 l

Boca 1 l

Boca 1 l

Brend panorama

Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.