Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
godinu rođenja

Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Dewar’s

Dewar’s je jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih brendova Scotch whiskyja u svijetu. Njihovi proizvodi prodaju se u više od 100 zemalja, a cijene se zbog svoje dosljedne kvalitete i pristupačnosti.

Savršena ravnoteža

John Dewar & Sons ima preko 150 godina iskustva u izradi whiskyja, a izvorno je osnovan davne 1846. godine. S vremenom su neprekidno unaprjeđivali i razvijali svoje metode kako bi stvorili iznimno kvalitetan proizvod.

Scotch viski je poznat po svojoj bogatoj i složenoj paleti okusa, stoga postoji nekoliko načina na koje ga možete poslužiti kako biste u potpunosti uživali u njegovim karakteristikama. Evo nekoliko prijedloga za serviranje scotch viskija:

Preporuka konzumacije

Čisti viski (neat): Ako želite istinski doživjeti bogatstvo okusa scotch viskija, poslužite ga čistog, bez dodavanja leda ili vode. Ovo je najjednostavniji način da uživate u njegovim slojevitim notama i mirisima.
S malo vode: Dodavanje male količine vode scotch viskiju može otvoriti njegove okuse i omekšati jaku alkoholnu notu. Ponekad se preporučuje dodavanje jedne do dvije kapi čiste vode u viski kako bi se oslobodile skrivene arome.
S ledom: Ako preferirate hladniji napitak, možete poslužiti scotch viski s nekoliko kockica leda. Led će ga rashladiti i pružiti osvježavajući učinak, no imajte na umu da se može malo razrijediti

  • Idealna temperatura

    4° C
  • Udio alkohola

    40%
  • Dostupna pakiranja

    0,05L/ 0,7L/ 1L

Dostupno pakiranje

Boca 1l

Boca 1l

Brend panorama

Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.