Za ulaz na ovu web stranicu morate biti punoljetni za konzumaciju i kupovinu alkoholnih pića

Potvrdite svoju
godinu rođenja

Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića, Ulica grada Gospića 7, Zagreb, Hrvatska
Odi na glavni sadržaj

Bacardi

Bacardi je svjetski poznat proizvođač rumova s bogatom poviješću koja datira još od 1862. godine kada je Don Facundo Bacardí Massó osnovao malu destileriju u Santiago de Cubi.

Brend se ističe po svojoj predanosti izradi kvalitetnih i nagrađivanih rumova te se ponosi tradicionalnom vještinom i inovacijama u proizvodnji.

Bacardi uvijek i posvuda

Bacardi rumovi prodaju se u preko 170 zemalja širom svijeta, čineći ovaj brend jednim od najprisutnijih u industriji. Bacardi je prepoznat po svojoj kvaliteti i dosljednosti, što ga čini popularnim izborom među ljubiteljima ruma diljem svijeta.

Bacardi je važan sastojak u mnogim poznatim koktelima, uključujući Mojito, Daiquiri, Piña Colada i Cuba Libre. Rumovi brenda Bacardi često se koriste zbog svog lagano slatkog okusa koji doprinosi harmoniji okusa u različitim koktelima.

Preporuka konzumacije

Konzumira se s ledom i kriškom limete (ili limuna), a i najčešći je sastojak mnogih poznatih koktela.

  • Idealna temperatura

    4° C
  • Udio alkohola

    37,5% - 40%
  • Dostupna pakiranja

    1 l

Dostupno pakiranje

Boca 1 l

Boca 1 l

Boca 0,7 l

Brend panorama

Pridružite nam se na osebujnom putovanju. Otkrit ćemo vam moć tradicije i čari naizgled običnih trenutaka. Badel brendovi su tu kako bi osvijetlili sakrivenu originalnost svakog od nas, te otvorili nove svjetonazore prema beskrajnim mogućnostima koje nas očekuju.