Pij malo, pij dobro
Naslovnica Press centar Novosti BADEL 1862 OD SADA DISTRIBUIRA UNDERBERG i PITÚ CACHAҪE  

Press centar

Pretraga novosti
Naziv
Grupa
select
Od
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Do
RadDatePicker
Open the calendar popup.
 

BADEL 1862 OD SADA DISTRIBUIRA UNDERBERG i PITÚ CACHAҪE

13. veljača 2013.

Od ove godine ekskluzivni distributer proizvođača alkoholnih pića Underberg AG, Švicarska za Hrvatsku je Badel 1862. Ugovor koji je potpisan osigurava proizvođaču partnera s velikim iskustvom te jakom i razgranatom distributivnom mrežom, a što će omogućiti kvalitetnu i efikasnu distribuciju njihovih proizvoda. Distribucijom Underbergovog asortimana Badel 1862 proširuje svoj asortiman pića specifičnim proizvodima poznatim u svijetu, koji ne predstavljaju konkurenciju postojećem asortimanu, već ga upotpunjuju te omogućavaju kupcima odabir proizvoda po najboljem omjeru cijene i kvalitete.

Underberg AG je firma s tradicijom dugom više od 165 godina. 1846. godine Hubert Underberg osnovao firmu čiji su vlasnici još uvijek obitelj Underberg – sada već peta generacija.

Badel 1862 distribuirat će Underberg, njihov najpoznatiji brend, koji je napravljen od odabranih prirodnih i aromatičnih biljki, ali i PITÚ, brazilsko jako alkoholno koje se koje se destilira od soka ručno ubrane svježe šećerne trske.

Badel 1862 ovim novostima želi blagovremeno ponuditi dva atraktivna proizvoda, već sada pripremajući nastupajuću turističku sezonu, ali i ponuditi hrvatskim potrošačima ova svjetski poznata pića.

Underberg, piće koje se puni u karakteristične bočice, omotane u slamnati papir, svjetski je poznati digestiv. Točan broj i identitet bilja od kojih se Underberg dobiva dobro je čuvana tajna, ali se zna da potječu iz 43 države. Underberg je proizvod iznimne kvalitete i digestivnih učinka.

PITÚ je zemlja podrijetla Brazil, iz sunčane pokrajine Pernambuco. PITÚ predstavlja brazilski način života. Sa znakom crvenog Pitúa na etiketi (kojega neki zovu jastogom), Pitú je najprepoznatljiviji brend Cachaçe na svijetu. Napravljen je od svježe odrezane šečerne trske, koja je poznata po kvaliteti i izvrsno se miješa sa svježim voćem i sokom.

PITÚ se koristi za PITÚrinhu, poznato kao premium Caipirinha s PITÚom što je nacionalni koktel u Brazilu. Cachaçe je treće najprodavanije alkoholno piće u svijetu.