Pij malo, pij dobro

Jaka alkoholna pića

Svarog

Svarog, vodka po mjeri bogova.

Sirova životna energija zlatnih polja koja se zarobljena između neba i zemlje podaju svom usijanom ljubavniku suncu uhvaćena je u svakom pomno odabranom zrnu i pretvorena u najbolji žitni alkohol koji čini bazu Svaroga, nove premium vodke Badela 1862.

Svarog se ističe svojim božanskim, mekim i ugodnim okusom koji s lakoćom osvaja nepca i garantirano podiže raspoloženje, a njegov višestruko pročišćen i 'pripitomljen' duh rezultat je pažljivih i dugotrajnih procesa trostruke destilacije, filtracije te hladne stabilizacije.   

Božansko utjelovljenje apsolutnog i neobuzdanog osvajačkog nagona, Svarog rasplamsava i najmanju želju u goruću buktinju sirovih strasti.  Svaka senzualna kap u sebi krije divlju nebesku silu koja učas otapa i najledenija srca.  Vatreni hranitelj vrućih užitaka i moćni oslobodilac ukroćene požude, Svarog u svakom trenutku s lakoćom podsjeća što znači biti zaljubljen u život.  

Zarobljena esencija vatrene muževnosti i pripitomljena snaga prirode pretočene su u ovo nenadmašno, moćno i zavodljivo piće koje svakim gutljajem KLIZI NIZ NEPCE OSTAVLJAJUĆI za sobom UGODNU TOPLINU. KRISTALNO BISTAR, MEKANOG i NJEŽNOG, gotovo PAHULJASTOG okusa, Svarog ispunjava zadovoljstvom i utažava žeđ za bivanjem prepunim užitaka i strasti. Njegova plemenita i savršena narav najbolje dolazi do izražaja kada se konzumira rashlađen.

WWW.SVAROG-VODKA.COM  


 
  • Dostupno u volumenu: 1,0; 0,7 lit; 37,5% vol. alc.
 

Jeste li znali?

Svarog je prvi od svih starih slavenskih božanstava - JAK, SILAN i MOĆAN, pomalo DIVLJI i DRZAK. Stvoritelj sunca, uzvišeni kovač koji stoluje uz nebesku i zemaljsku vatru, najmoćniji među ratnicima i najstrastveniji među junacima. Baš poput same vatre, Svarog pokreće i zaustavlja.