Pij malo, pij dobro

Jaka alkoholna pića

Badel Pelinkovac gorki

NAJPOZNATIJI HRVATSKI LIKER, KULTNI BADEL PELINKOVAC

Badel Pelinkovac gorki najpoznatiji hrvatski biljni liker, upravo je dobio žešći i odvažniji izgled. Badel Pelinkovac gorki sada osvaja na prvi pogled. Njegov bogat prirodan okus ruši granice i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, već gotovo stoljeće i pol. ,

Tajna privlačnosti Badel Pelinkovca gorkog  je upravo u originalnom procesu proizvodnje. Bez dodataka umjetnih aroma, on ostaje vjeran sebi, tradicionalnoj, tajnoj recepturi i pomno odabranoj mješavini bilja, okrunjenoj pelinom

Autentičan i dosljedan, Badel Pelinkovac Gorki prirodan je odabir za sve koji žele osjetiti iskonsku pokretačku moć prirode.

Neočekivana, iznenađujuća i razbuđujuća, jedinstvena slatka gorčina Badelovog Pelinkovca Gorkog u sebi krije istinsku životnu slast. Pogledaj avanturi u oči, prepusti se njegovoj sugestivnoj, zavodljivoj aromatičnosti i dozvoli da te njegova mistična tamna boja i snažan, okrepljujući miris ohrabre na tvom putu do cilja!

FILM  O BADEL PELINKOVCU „Century-old Tales - Story about Pelinkovac (Priča o Pelinkovcu)“. 
U produkciji Dhar media i TouristarTV objavljena je prva epizoda online dokumentarca Century-old Tales - Story about Pelinkovac (Priča o Pelinkovcu).

“Dobre stvari u životu traju dugo. Stvari kao prijateljstvo…. i kao Pelinkovac.”- izjavila je Violetta Teetor povodom objavljivanja prve epizode.

Film se nalazi na adresi:

http://touristar.tv/_carousel_/centuries-old-tales-story-pelinkovac/

odnosno na YouTubeu na adresi:

 


 

 


 
  • Dostupno u volumenu: 1,0l; 0,7l; 0,1l; 1,0 lux; 0,7 lux sa čašama; 31% vol.
 
(1134)Pelin Znak i logo NOVO 2.2014 veci 1,

Jeste li znali?

Badel Pelinkovac prvi je hrvatski brand koji je, zahvaljujući svojoj kvaliteti, našao mjesto i na dvoru Napoleona III.